Apariții și consemnări în presa internațională

De-a lungul anilor, multe din acțiunile sau implicările d-lui Costea în activități și cauze au fost reflectate de presa internatională, spre exemplu:

Implicarea d-lui Costea în cazul Bodnariu a făcut obiectivul mai multor comentarii în presa americană în 2016, inclusiv în The Federalist, o influentă publicație conservatoare americană.

Implicarea d-lui Costea în pregătirea și organizarea referendumului pentru familie din octombrie 2018 a tema obiectivul unui articol din Los Angeles Times, al patrulea ziar ca circulație din Statele Unite (Nota: în Romania linkul se poate deschide într-o fereastra privată a softului de navigare pe internet).

În 2015 dl Costea a fost implicat într-un caz de importanță majoră privind discriminarea rasială în Texas. Dosarul a fost analizat în prestigioasa publicație americană The Atlantic.

Războiul din Irak a cauzat numeroase probleme femeilor americane din armată, inclusiv hărțuire sexuală din partea colegilor în uniformă. Dl. Costea a reprezentat pe unele din aceste femei, unul din cazurile lui fiind tema unui articol de fond publicat în 2008 de New York Times.

Dl. Costea a dat în judecată, cu succes, orașul Houston, pentru discriminare, dosar reflectat în 2008 în ziarul principal al orasului, Houston Chronicle.

Apariții și consemnări în presa națională