Avortiștii pierd, creștinii câștigă!

Dragi români de pretutindeni,

Bucurați-vă, căci vă dau o veste bună!

Pentru prima dată de când Tribunalul Suprem al Statelor Unite a declarat un drept la avort în 1973, Marți, 12 martie, un tribunal federal american de recurs a decretat că spitalele, clinicile și cabinetele medicale care fac avort nu au dreptul sa pretindă fonduri din partea statului pentru a finanța serviciile de avort.

Cu alte cuvinte, chiar daca e recunoscut un drept la avort, nu există un drept de a finanța avortul din fondurile publice și pe banii cetățenilor. Motivul este că nu exista un drept la a presta servicii de avort.

Este o victorie enormă, o perspectivă nouă jurisprudențiala pe care am aflat-o astăzi, pe care o împărtășesc cu voi și pe care o voi promova în Parlamentul European după 26 mai, odată ce mă votați!

Până atunci, însă, avem nevoie de semnături, iar apoi de voturi. Cele peste 100.000 de semnături trebuie obținute și le putem obține doar cu ajutorul vostru. Vă rog descărcați tabele aici și strângeți semnături. Vă punem la dispoziție și ghidul semnatarului și centrele zonale de colecare.

Decizia tribunalului american poate fi citită aici.

Peter Costea

Summary
Avortiștii pierd, creștinii câștigă!
Article Name
Avortiștii pierd, creștinii câștigă!
Description
Pentru prima dată de când Tribunalul Suprem al Statelor Unite a declarat un drept la avort în 1973, Marți, 12 martie, un tribunal federal american de recurs a decretat că spitalele, clinicile și cabinetele medicale care fac avort nu au dreptul sa pretindă fonduri din partea statului pentru a finanța serviciile de avort. Cu alte cuvinte, chiar daca e recunoscut un drept la avort, nu există un drept de a finanța avortul din fondurile publice și pe banii cetățenilor. Motivul este că nu exista un drept la a presta servicii de avort. Este o victorie enormă, o perspectivă nouă jurisprudențiala pe care am aflat-o astăzi, pe care o împărtășesc cu voi și pe care o voi promova în Parlamentul European după 26 mai, odată ce mă votați!
Author