Ce ne deosebește de ceilalți candidați?

 

Acum, când ne apropiem tot mai repede de 26 mai, e important să punctăm din nou câteva aspecte majore care ne diferențiază de ceilalți candidați. Am studiat în detaliu profilele candidaților, în măsura în care ele sunt disponibile, și vă putem spune cu certitudine următoarele:

Candidatul pe care îl susțineți, adică eu, este singurul conservator autentic de pe listele electorale, cel puțin pe locurile eligibile.

Sunt un conservator autentic în privința economiei, vieții sociale, în privința apărării, migrației, securizării frontierelor.

Lăsând modestia la o parte, se pare că sunt si cel mai educat dintre toți candidații: 6 diplome, dintre care 2 doctorate, și vă asigur, neplagiate. Sunt singurul candidat cu Doctorat în Diplomație.

Între cei aproximativ 473 de candidați suntem doar 4 avocați. În Parlamentul European e nevoie, în primul rând, de avocați și oameni cu experiență în domeniul legii și al statului de drept.

Majoritatea celorlalți candidați au ocupații și profiluri care nu au nimic de-a face, direct sau indirect, cu sistemul constituțional, democrația, statul de drept, politicile unionale sau cu politicile Parlamentului European.

Va dau câteva exemple de astfel de profesii: jurnaliști, horticultori, filosofi, psihologi, antrenori, specialiști PR, filologi, actori, veterinari, tehnicieni, electromecanici, țesători, maiștri, electricieni, agricultori, croitori, casieri, scriitori, maiștri constructori, instalatori, operatori GPL, confecționeri, referenți, șoferi auto, energomecanici, pompieri, geografi, kinetoterapeuți, mecanici auto etc.

Nu denigrez aceste profesii. Dimpotrivă, ele sunt de mare folos întregii societăți, dar mai deloc relevante funcției de europarlamentar.

Expertiza mea, relevantă pentru poziția de europarlametar, este vastă și practică. Sper să fiți mulțumiți de candidatul pe care l-ați susținut până acum și nadajduiesc să continuați să mă susțineți până la capăt.

Votați valori, nu aparențe. Votați experiența, nu trivialităție. Votați hărnicia, nu demagogia. Votați dedicarea, nu aparențele. Votați poziția 16, votați Peter Costea.

Summary
Article Name
Ce ne deosebește de ceilalți candidați?
Description
Acum, când ne apropiem tot mai repede de 26 mai, e important să punctăm din nou câteva aspecte majore care ne diferențiază de ceilalți candidați. Am studiat în detaliu profilele candidaților, în măsura în care ele sunt disponibile, și vă putem spune cu certitudine următoarele: Candidatul pe care îl susțineți, adică eu, este singurul conservator autentic de pe listele electorale, cel puțin pe locurile eligibile. Sunt un conservator autentic în privința economiei, vieții sociale, în privința apărării, migrației, securizării frontierelor.
Author