De Florii ne gândim la mamele noastre!

De Florii ne gândim la mamele noastre!

Astăzi sunt Floriile în România! În fiecare an la Florii îmi amintesc de părinții mei care mi-au dat viață, dar în mod special de mama mea, pe care o chema Florica, asemenea sărbătorii Floriilor. O femeie simplă, născută și crescută pe plaiurile Bihorului. Dar o femeie temătoare de Dumnezeu, cu respect față de părinții ei și care își iubea familia.

Folosesc această oportunitate să salut cu afecțiune creștină toate femeile din România care poartă numele de Florica sau Floarea, dar și pe bărbații României care poartă numele similar de Florea. Vă doresc tuturor multă sănătate și prosperitate.

Este, în plus, și un prilej să ne gândim la părinții noștri și să-i cinstim pentru tot ce au făcut ei pentru noi.

Peter Costea

Summary
Article Name
De Florii ne gândim la mamele noastre!
Description
Astăzi sunt Floriile în România! În fiecare an la Florii îmi amintesc de părinții mei care mi-au dat viață, dar în mod special de mama mea, pe care o chema Florica, asemenea sărbătorii Floriilor. O femeie simplă, născută și crescută pe plaiurile Bihorului. Dar o femeie temătoare de Dumnezeu, cu respect față de părinții ei și care își iubea familia. Folosesc această oportunitate să salut cu afecțiune creștină toate femeile din România care poartă numele de Florica sau Floarea, dar și pe bărbații României care poartă numele similar de Florea. Vă doresc tuturor multă sănătate și prosperitate. Este, în plus, și un prilej să ne gândim la părinții noștri și să-i cinstim pentru tot ce au făcut ei pentru noi.
Author