Dl Biden, plesnit din nou de tribunale

Dl Biden continuă să fie plesnit peste mână de tribunale pentru suprimarea libertății de expresie și a cuvântului.

Ieri, influentul tribunal federal de recurs (Secția 5), i-a dat din nou peste nas, atât lui, cât și oamenilor lui din CIA, FBI, CDC și alte agenții federale care pe vremea pandemiei, și chiar după, au pus presiune pe marile platforme de media sociala (Twitter, FB, Google) să cenzureze perspectivele alternative ori contrarii celor promovate de Administrația Biden.

Vă ofer decizia, 74 de pagini coerente, pledoarii pline de pasiune în favoarea libertății: https://www.ca5.uscourts.gov/opin…/pub/23/23-30445-CV1.pdf

Procesul a fost intentat de mai multe personalități active în spațiul virtual pe vremea pandemiei. Una dintre ele este Aaron Kheriaty, a cărui carte, The New Abnormal – The Rise of The Biomedical Security State / Noua anormalitate: Ascensiunea statului siguranței biomedicale, am recenzat-o săptămâna trecută. [Ofer și o recenzie a cărții în limba engleză: https://catholicexchange.com/the-new-abnormal-a-review/]

Fascismul și totalitarismul neomarxist sunt deja o realitate în lumea progresistă occidentală. Când statul și mass media își unesc eforturile să suprime punctele de vedere alternative, rezultatul inevitabil este tirania, totalitarismul și fascismul.

CEDO și CCR ar avea ceva de învățat din decizia de ieri: protejați-ne drepturile în fața giganților care suprimă libertatea și democrația!

Peter Costea