Dragi arădeni

 

Vă rog să mă votați. În urmă cu câteva săptămâni v-am informat că primăria din Arad nu mi-a permis amplasarea unui cort de campanie în Arad și nici până astăzi nu mi-a comunicat motivul oficial pentru refuzul amplasării. Intenționam să amplasez cortul în fața primăriei.

În consecință, vă contactez prin intermediul mediei sociale să vă cer votul. Am locuit în Arad pentru mulți ani și vă cunosc îndeaproape valorile creștine și morale pe care le îmbrățișați. Sunt valori pe care și eu le îmbrățișez. Nici un partid politic nu va promova valorile voastre în Parlamentul European, nu au făcut-o în trecut și nu o vor face niciodată. Ele vă cer voturile din vanitate și dintr-un spirit de competitivitate infantilă.

Candidatura independentă e singura candidatură posibilă și viabila pentru a pune în Parlamentul European un candidat cu valori care în trecut a promovat valorile și care oferă garanții și certitudini că le va promova si in viitor.

Voi duce cu mine în Parlamentul European valorile creștinilor arădeni. Partidele politice nu o vor face, deci opțiunea este simplă: votați-mă! Votați Peter Costea. Votați poziția 16.

Vă mulțumesc

Summary
Article Name
Dragi arădeni
Description
Vă rog să mă votați. În urmă cu câteva săptămâni v-am informat că primăria din Arad nu mi-a permis amplasarea unui cort de campanie în Arad și nici până astăzi nu mi-a comunicat motivul oficial pentru refuzul amplasării. Intenționam să amplasez cortul în fața primăriei. În consecință, vă contactez prin intermediul mediei sociale să vă cer votul. Am locuit în Arad pentru mulți ani și vă cunosc îndeaproape valorile creștine și morale pe care le îmbrățișați. Sunt valori pe care și eu le îmbrățișez. Nici un partid politic nu va promova valorile voastre în Parlamentul European, nu au făcut-o în trecut și nu o vor face niciodată. Ele vă cer voturile din vanitate și dintr-un spirit de competitivitate infantilă.
Author