Dragi creștini români din Londra

 

Mă bucur să mă adresez din nou vouă. Îmi amintesc cu multă plăcere de afecțiunea și căldura cu care m-ați primit in bisericile voastre în luna martie.

Diaspora este importantă pentru candidatura mea, cât și în general pentru alegerile europarlamentare. Partidele politice din România fac eforturi susținute pentru a vă obține votul, dar și pentru a crea confuzie privind singura opțiune viabilă pentru alegerea unui creștin autentic în Parlamentul European pe 26 mai.

Mâine, un grup de politicieni din România vor vizita Londra cu intenția aparentă de a vă solicita voturile. Unul dintre ei este domnul Rareș Bogdan, o persoană binecunoscută în România, dar care aparent nu se identifică cu valorile noastre creștine. Recent, dânsul a acordat un interviu unei publicații din România, cunoscută pentru promovarea altor valori decât cele creștine, în care prezintă poziții extrem de ambigue privind avortul și căsătoriile între persoanele de același sex. Dânsul pare a fi fermecat de valorile seculare care promovează o toleranță fără discernământ și care în final nu vor face altceva decât să distrugă valorile creștine. Vă ofer link-ul interviului aici.

Din fericire, există o alternativă viabilă pentru creștinii români care doresc un candidat creștin în Parlamentul European: Peter Costea. Vă rog să votați Peter Costea, poziția 16 pe buletinul de vot.

Summary
Article Name
Dragi creștini români din Londra
Description
Mă bucur să mă adresez din nou vouă. Îmi amintesc cu multă plăcere de afecțiunea și căldura cu care m-ați primit in bisericile voastre în luna martie. Diaspora este importantă pentru candidatura mea, cât și în general pentru alegerile europarlamentare. Partidele politice din România fac eforturi susținute pentru a vă obține votul, dar și pentru a crea confuzie privind singura opțiune viabilă pentru alegerea unui creștin autentic în Parlamentul European pe 26 mai.
Author