Dragi prieteni

Dragi prieteni,

Sunt onorat să fiu însoțit și sprijinit în campania independentă pentru europarlamentare de voi, de oameni pe care îi cunosc și de cei pe care urmează să-i cunosc, de toți cei care împărtășesc aceleași valori morale și creștine pentru revitalizarea și renașterea Europei.

Apreciez disponibilitatea și efortul vostru, dedicarea și optimismul pentru proiectul comun de a proiecta vocea și dorințele românilor în Parlamentul European. Doresc să mulțumesc fiecăruia în parte pentru implicarea în strângerea semnăturilor și mai mult decât pot eu a vă mulțumi, mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă încurajeze pentru a duce la bun sfârșit acest demers.

Renașterea spirituală a Europei începe cu fiecare dintre noi și prin dedicarea voastră dovediți că sunteți oamenii de care Europa și România au nevoie.

Cu apreciere,

Peter Costea

Summary
Article Name
Dragi prieteni
Description
Sunt onorat să fiu însoțit și sprijinit în campania independentă pentru europarlamentare de voi, de oameni pe care îi cunosc și de cei pe care urmează să-i cunosc, de toți cei care împărtășesc aceleași valori morale și creștine pentru revitalizarea și renașterea Europei