Dragi români din Norvegia, vă rog să mă votați!

 

Nu dați nici un vot partidelor politice. Nu are nici un rost.

Ne cunoaștem din 2015, purtând aceeași bătălie pentru valori și familie. Am trăit împreună aceleași momente de tristețe și tensiune pentru familia Bodnariu. Am avut ocazia să vă cunosc când am călătorit în Norvegia cu prilejul cazului Bodnariu.

Am purtat discuții cu mulți dintre voi, v-am auzit preocupările privind degradarea morală din Norvegia și îngrijorările pentru viitorul copiilor voștri. M-ați cunoscut ca un om vertical, care am apărat valorile. De atunci nu m-am schimbat. Am aceeași pasiune de a va promova valorile morale și un viitor sănătos moral pentru copiii voștri.

Vă încurajez să nu votați partidele politice. Ele nu au făcut absolut nimic pentru familia Bodnariu, nici pentru voi, nu iubesc valorile și nu vor crea niciodată un spațiu valoric pentru voi și copiii voștri.

Eu deja am făcut-o și voi continua să o fac!

Votați Peter Costea, votați poziția 16.

Vă mulțumesc.

Summary
Article Name
Dragi români din Norvegia, vă rog să mă votați!
Description
Nu dați nici un vot partidelor politice. Nu are nici un rost. Ne cunoaștem din 2015, purtând aceeași bătălie pentru valori și familie. Am trăit împreună aceleași momente de tristețe și tensiune pentru familia Bodnariu. Am avut ocazia să vă cunosc când am călătorit în Norvegia cu prilejul cazului Bodnariu.
Author