Fără migranți în Europa! Fără migranți în România!

Românii sunt indignați peste măsură. Miniștrii de interne ai țărilor din EU au făcut un pas decisiv spre distrugerea Europei, iar Iohannis spre distrugerea României.

Recent, ne-au anunțat că vor să modifice politicile de primire ale „imigranților” și distribuirea lor între țările membre. Dl Iohannis deja anunța că România va primi 40.000 de „migranți”.

Olanda, Austria și Italia critică înțelegerea. pe când dl Iohannis ne constrânge să o acceptăm.

Ne opunem! Categoric!

Miniștrii de interne folosesc un limbaj ambiguu referindu-se la cei care intră ilegal în Europa. Îi numesc „imigranți” și uneori „migranți”. De fapt, ei nu sunt nici una, nici alta. Ei sunt persoane care intră în Europa ilegal și solicită, cu o oarecare obrăznicie, să fie primiți și tratați cu o ospitalitate aparte și excesivă.

Imigranții sunt cei care fac cereri oficiale pentru a se muta în alte țări. Cererile sunt făcute din afara țării unde se dorește reașezarea, rezolvarea cererii ia luni ori ani de zile, iar în final rezultatul poate fi pozitiv ori negativ.

Un drept la „migrație” nu există. Migrația este trecerea ilegală a frontierelor naționale în grupuri intenționat formate de coyotes și traficanți, cu scopul de a încălca suveranitatea națională a țărilor unde merg.

Migranții aleg unde vor să se așeze în funcție de beneficiile financiare pe care le primesc odată ajunși la destinație.

Migranții, nu europenii, decid, câți intră ilegal în Europa, pe unde, cum și în ce număr. Noi nu avem nici capacitatea, nici dreptul de a ne opune. Miniștrii de interne ne-au confiscat autoritatea de a ne opune ori respinge migrația frauduloasă.

Penalizările pentru fiecare migrant căruia i se interzice intrarea în Uniunea Europeană este enormă, de 20.000 de euro.

Buxellezii distrug totul: valorile, civilizația europeană, compoziția demografică a Europei, suveranitatea națională.

Înțelegerea miniștrilor trebuie validată de Parlamentul European, dar asta nu se va putea face înainte de 9 iunie. Asta ne dă nouă, cetățenilor de rând, oportunitatea să ne revanșăm după 9 iunie.

Ne vom opune pactului miniștrilor de interne și vom adopta măsuri care vor descuraja migrația și abuzurile la care recurg persoanele care vor să intre ilegal în Europa.

Pe 9 iunie votăm în număr masiv candidații severaniști de pe listele AUR!