Fondarea Alianței Renașterea Națională

Revin cu informații suplimentare privind întrunirea de la Brașov, desemnată fondării Alianța Renașterea Națională. Am scris asupra acestui subiect acum două săptămâni și am promis să revin cu detalii. Vi le ofer astăzi.

Întrunirea va avea loc la Hotelul RAMADA din Săcele, Brașov. Adresa este: Strada Calea București, nr.13, Săcele, Brașov. Am rezervat Sala de Conferințe TAS. Întrunirea e programată sa aibă loc Sâmbătă, 14 septembrie, începând, prompt, la ora 10. Sala va fi pusă la dispoziția noastră între orele 10 – 14.

Vă invităm să veniți în număr cât mai mare. Invitația nu este doar din partea mea, ci din partea tuturor celor care m-au sprijinit la europarlamentare și au lansat cea mai semnificativă mișcare politică pro-familie din istoria României. Fiecare dintre voi v-ați adus contribuția la această realizare deosebită.

Dacă mișcarea pro-familie va deveni o forță politica decisivă în România, așa cum ne dorim de foarte mulți ani, depinde nu de mine, ci în primul rând de fiecare dintre voi, cei care mă urmăriți cu fidelitate pe Facebook și m-ați votat. Până acum n-am lamentat de lipsa de interes din partea clasei politice din România față de interesele noastre. Cred că s-a împlinit vremea și că e de datoria noastră ca și creștini să dăm gust și direcție pozitivă societății române de acum înainte.

Acțiunile noastre vor fi fondate pe principiul interesului suprem al familiei, atât la nivel valoric, cât și economic, politic, social, educațional, al democrației, al statului de drept. Secularismul agresiv neo-marxist a reconfigurat societatea romanescă, la fel ca și pe cea europeană, în detrimentul familiei și al valorilor.

Viziunea noastră este să reconfigurăm societatea românească pentru a ne fi de folos în primul rând nouă, pentru a urmări interesele și bunăstarea familiilor României, a oamenilor cinstiți și harnici care aduc pe lume copii, îi cresc, îi educă și doresc că în ei să rămână imprimată imaginea morală a părinților și strămoșilor lor, cât și valorile creștine. Nu dorim, și intenționăm să nu permitem, statului și secularismului să ne îndoctrineze copiii imprimând în ei imaginea și valorile secularismului decadent care duce la moarte. România are nevoie de un viitor și de o nădejde, ceea ce secularismul nu poate da.

Anticipăm cu nerăbdare să ne vedem la Brașov. Cei care aveți întrebări ori doriți informații suplimentare ne puteți scrie la adresa electronică contact@costea-parlamentuleuropean.ro ori ne puteți suna la 0759 584 511.

Vă mulțumesc de interesul continuu care îl aveți pentru afirmarea valorilor în spațiul public din România și Uniunea Europeană. Vă mulțumesc pentru că mă urmăriți pe Facebook.

Important: ne-am gândit să denumim partidul pe care dorim să-l fondam Partidul Renașterea României. Dacă din punct de vedere legal nu-i vom putea da acest nume, va trebui să identificăm un nume diferit.

Viziteaza AliantaRenastereaNationala.ro
Summary
Article Name
Fondarea Partidului Renașterea României
Description
Revin cu informații suplimentare privind întrunirea de la Brașov, desemnată fondării Partidului Renașterea României. Am scris asupra acestui subiect acum două săptămâni și am promis să revin cu detalii. Vi le ofer astăzi. Întrunirea va avea loc la Hotelul RAMADA din Săcele, Brașov. Adresa este: Strada Calea București, nr.13, Săcele, Brașov. Am rezervat Sala de Conferințe TAS. Întrunirea e programată sa aibă loc Sâmbătă, 14 septembrie, începând, prompt, la ora 10. Sala va fi pusă la dispoziția noastră între orele 10 – 14. Vă invităm să veniți în număr cât mai mare. Invitația nu este doar din partea mea, ci din partea tuturor celor care m-au sprijinit la europarlamentare și au lansat cea mai semnificativă mișcare politică pro-familie din istoria României. Fiecare dintre voi v-ați adus contribuția la această realizare deosebită.
Author