În câteva zile începe campania electorală: fiți plini de curaj!

 

Pe 27 aprilie începe oficial campania electorala. Vă scriu acest mesaj pentru a vă solicita tot sprijinul și pentru a vă încuraja. Vremea descurajării și a dezamăgirilor a trecut. Pesimismul nu-i stă bine unui creștin, mai ales având în mintea noastră cuvintele eterne „îndrăzniți”, „nu vă fie teamă” și alte maxime similare!

Alegerile precedente ne-au dezamăgit, cei care au pretins că ne doresc binele au făcut exact inversul, referendumul a fost boicotat și pentru o vreme am fost cu toții descurajați.

Cred că sunteți în asentimentul meu că e vremea să lăsăm în urmă amintirile înfrângerilor trecute. Avem încă o șansă să învingem. Și vom învinge dacă vom fi uniți și nu ne vom lăsa amăgiți de vocile străine care caută subminarea campaniei noastre.

E vremea să alergăm înainte cu încredere și credință spre ținta proiectului la care ne-am angajat împreună: câștigarea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

Gândindu-mă la acest mesaj de încurajare, mi-au venit în minte cuvintele frumoase din Cartea Cântărilor, atât de relevante pentru săptămânile care ne stau în față: „Căci iată că a trecut iarna; a încetat ploaia şi s-a dus; Se arată florile pe câmp, a venit vremea cântării şi se aude glasul turturelei în câmpiile noastre”.

Peter Costea

Summary
Article Name
În câteva zile începe campania electorală: fiți plini de curaj!
Description
Pe 27 aprilie începe oficial campania electorala. Vă scriu acest mesaj pentru a vă solicita tot sprijinul și pentru a vă încuraja. Vremea descurajării și a dezamăgirilor a trecut. Pesimismul nu-i stă bine unui creștin, mai ales având în mintea noastră cuvintele eterne „îndrăzniți”, „nu vă fie teamă" și alte maxime similare! Alegerile precedente ne-au dezamăgit, cei care au pretins că ne doresc binele au făcut exact inversul, referendumul a fost boicotat și pentru o vreme am fost cu toții descurajați. Cred că sunteți în asentimentul meu că e vremea să lăsăm în urmă amintirile înfrângerilor trecute. Avem încă o șansă să învingem. Și vom învinge dacă vom fi uniți și nu ne vom lăsa amăgiți de vocile străine care caută subminarea campaniei noastre.
Author