Întrunire cu cetățenii din satul Negreni, Cluj, și din împrejurimi

 

Luni seară, 6 mai, am avut deosebita plăcere să mă întâlnesc cu cetățenii din satul Negreni și din satele dimprejur, aproximativ 10 sate în total. A fost o întrunire cetățenească deosebit de emoționantă și vibrantă.

Oamenii au primit cu mult entuziasm mesajul campaniei mele europarlamentare și m-au asigurat că ei nu cer din partea mea nici spitale, nici autostrăzi, nici pensii, ci doar ca valorile lor creștine să fie cinstite și reprezentate la Bruxelles.

Am fost mișcat de atitudinea lor pe care am întâlnit-o nu doar aici, ci și în alte zone rurale ale României. Pe acești oameni cinstiți și dragi, marginalizați de București, de clasa politică, Uniunea Europeană și de societatea globală, victime ale globalizării, vreau să-i reprezint în Parlamentul European.

Le mulțumesc pentru primirea plină de afecțiune și ospitalitate.

Votați poziția 16! Votați Peter Costea!

 

Summary
Article Name
Întrunire cu cetățenii din satul Negreni, Cluj, și din împrejurimi
Description
Luni seară, 6 mai, am avut deosebita plăcere să mă întâlnesc cu cetățenii din satul Negreni și din satele dimprejur, aproximativ 10 sate în total. A fost o întrunire cetățenească deosebit de emoționantă și vibrantă. Oamenii au primit cu mult entuziasm mesajul campaniei mele europarlamentare și m-au asigurat că ei nu cer din partea mea nici spitale, nici autostrăzi, nici pensii, ci doar ca valorile lor creștine să fie cinstite și reprezentate la Bruxelles.
Author