Mulțumesc tinerilor pentru sprijin!

 

Am aflat cu deosebită bucurie că generația tânără creștină crede în candidatura mea. Ca exemplu vă ofer acest mesaj video deosebit de emoționant din partea unei tinere creștine care invită pe toți tinerii creștini români să mă sprijine la europarlamentare: vizionați aici.

Îi mulțumesc. Clipul e impecabil și merită să fie vizualizat de zeci de mii de oameni de bună credință.

Spun tinerilor creștini care cred în candidatura mea bun venit și vă rog să ni vă alăturați nouă în număr cât mai mare. Curând vă vom solicita sprijinul practic prin acțiuni de voluntariat.

Vă mulțumesc.

Summary
Article Name
Mulțumesc tinerilor pentru sprijin!
Description
Am aflat cu deosebită bucurie că generația tânără creștină crede în candidatura mea. Ca exemplu vă ofer acest mesaj video deosebit de emoționant din partea unei tinere creștine care invită pe toți tinerii creștini români să mă sprijine la europarlamentare: vizionați aici. Îi mulțumesc. Clipul e impecabil și merită să fie vizualizat de zeci de mii de oameni de bună credință. Spun tinerilor creștini care cred în candidatura mea bun venit și vă rog să ni vă alăturați nouă în număr cît mai mare. Curând vă vom solicita sprijinul practic prin acțiuni de voluntariat. Vă mulțumesc.
Author