Nu sprijiniți crimele împotriva democrației

Nu sprijiniți crimele împotriva democrației

 

Nu sprijiniți cu votul vostru crimele împotriva democrației de care toate partidele politice din România s-au făcut vinovate la referendumul din octombrie 2018.

Ce constituie o crimă împotriva democrației? A face tot posibilul pentru a nu respecta, tergiversa și împiedica cetățenii să-și exercite drepturile constituționale. Toate partidele politice au făcut acest lucru.

Toate partidele politice ne-au stat împotrivă, direct și indirect, la referendumul constituțional. Unele au promis să ajute, dar nu au ajutat, iar altele au boicotat și au îndemnat cetățenii să boicoteze referendumul. Un astfel de comportament este anti-democratic, subminează încrederea oamenilor în procesul democratic și este incompatibil cu un stat de drept autentic.

Ironic, azi aceste partide politice vă cer votul, iar unii dintre politicienii cei mai vocali care s-au opus referendumului și au cerut boicotarea lui sunt capete de liste ale partidelor politice înscrise în alegerile europarlamentare.

Participarea la procesul democratic este un instrument decisiv și extrem de important prin care cetățenii își dovedesc autoritatea, dar mai ales, prin care decid viitorul lor și al copiilor lor. De asemenea, tipul de societate și valori pe care și le doresc.

Referendumul pentru familie a născut, într-un fel, un conflict între voința națiunii și ideologia partidelor politice din România, inclusiv a Executivului. Clasa politică a ținut cu tot dinadinsul să câștige acest conflict valoric și din nefericire, a câștigat.

Acum ne cer voturile, ne zâmbesc și ne îndeamnă să participăm la propriul lor referendum. Las la latitudinea fiecăruia dintre voi să decidă conform conștiinței proprii dacă aceste partide politice mai au vreo urmă de credibilitate în politica românească.

În opinia mea, un vot dat acestor partide politice va însemna un sprijin al celor care se joacă de-a democrația și statul de drept și care au comis cea mai gravă crimă împotriva democrației române de după 1989.

Dacă doriți o voce nouă, o perspectivă nouă, o persoană care a dovedit ca este dedicată democrației și statului de drept, vă rog să mă votați pe 26 mai.

Votați Peter Costea, votați poziția 16. Vă mulțumesc.

Summary
Article Name
Nu sprijiniți crimele împotriva democrației
Description
Nu sprijiniți cu votul vostru crimele împotriva democrației de care toate partidele politice din România s-au făcut vinovate la referendumul din octombrie 2018. Ce constituie o crimă împotriva democrației? A face tot posibilul pentru a nu respecta, tergiversa și împiedica cetățenii să-și exercite drepturile constituționale. Toate partidele politice au făcut acest lucru.
Author