Partidele elitiste ale țării nu vor creștini pe listele lor europarlamentare. Nu le votați!

Scandalos și de netăgăduit – partidele elitiste ale țării nu vor creștini pe listele lor europarlamentare. Dar le cer voturile. Vă rog respectuos: nu le votați!

În mai se împlinesc zece ani de când candidez la europarlamentare. În iunie va fi a treia oară când și sper că, prin ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, să câștig, și să vă reprezint în Parlamentul European așa cum v-am reprezentat din afara lui din august 2005 până în prezent.

Încă de acum zece ani, însă, v-am atenționat că partidele de elită ale României nu promovează candidații creștini, dar solicită în mod agresiv voturile lor. Niciodată, din 2007 încoace, când România a intrat în Uniunea Europeană, nu a fost un creștin neoprotestant pus pe o poziție eligibila pe listele lor europarlamentare.

Dimpotrivă, trendul a fost spre o marginalizare pronunțată a candidaților creștini. Anul de turnura a fost 2020, când PNL a marginalizat total creștinii din PNL și i-a pus pe poziții ineligibile. A fost anul în care „progresiștii” din PNL au prins hățurile partidului și au început să pună pe locuri eligibile candidați pro-elgibitism și „progresiști”. Ca atare, candidați valoroși și cu experiență, creștini și pro-valori, au fost aruncați în groapa leilor.

Istoria se repetă în contextul actual. PSD și PNL si-au făcut publică lista europarlamentară comună pentru 9 iunie. Presa ne informează că singurul candidat neoprotestant pe aceste liste și-a retras candidatura chiar în timpul dezbaterilor, după ce a fost pus pe o poziție neeligibilă. [Link: https://www.hotnews.ro/stiri-politic-26992885-psd-pnl…]

Noi, însă, mergem înainte! Cu credință și perseverență!

Pe 9 iunie nu uitați: frații își votează frații!

Pe 9 iunie nu uitați: nu votați pe cei care nu vă vor!

Alătură-te Alianței Renașterea Națională!

Vizitează www.aliantarenastereanationala.ro