Pericolul “progresist” din Romaânia

Pericolul “progresist” din România e real, iminent şi urmăreşte distrugerea voită a valorilor creştine şi tradiționale la români. Recentul scandal din USR privind-o pe Elena Lasconi vorbeşte de la sine în acest sens. [Link: https://revista22.ro/…/elena-lasconi-stearsa-de-pe…]

Pentru “progresiştii” României susținerea căsătoriei naturale între un bărbat şi o femeie este un păcat de neiertat.

De la Zidirea Lumii nu s-a mai pomenit aşa ceva. Oameni cu rațiune nu îşi pot imagina cum, în epoca libertății şi a democrației, a pluralismului intelectual şi politic şi a insistenței asupra toleranței şi respectului reciproc, o formațiune politică îşi devorează oamenii pentru că “încă” cred că “la inceput nu a fost aşa”, şi că doresc păstrarea căsătoriei aşa cum a întemeiat-o Dumnezeu între un bărbat şi o femeie.

Progresiştii intoleranți de acest gen sunt, în opinia mea, hostis generis umani, o ameninţare la adresa libertății, a constituției şi a democrației.

Ne-am obişnuit prea mult timp să rămânem docili şi să întoarcem fața “progresiştilor” care ne plesnesc în permanent. Ne-am obişnuit să-i tolerăm când ne numesc extremişti, ori când ne etichetează drept înguşti la minte. Fără, însă, să ne dăm seama că avalanşa de etichetări denigratoare sunt desemnate să ne marginalizeze şi să ne excludă din spațiul public şi din cadrul dialogului social.

Acum înțelegem şi mai bine cine sunt adevărații “extremişti:” nu cei care sunt etichetați drept extremişti, ci cei care pun ethicheta extremistă pe ceilalți.

Vine 2024: “Fără Progresişti la Cotroceni”!