Polul „progresist” se pregătește de alegeri. Nu-l votați!

Presa face multă vâlvă privind formarea „polului de dreapta” din România în jurul unui partid care de fapt nu este de dreapta: USR.

În jurul polului URS gravitează PMP (un alt partid care nu e de dreapta și a devenit complet irelevant pentru România) și Forța Civică a dlui Orban, „progresistul” PNL-ist constrâns să plece din PNL. [Link: https://www.g4media.ro/drula-negocierile-pentru-formarea…]

Fără îndoială mă repet, dar nu am de ales. Mesaje cu acest conținut am mai postat, dar ele trebuie repetate pentru că presa ne dezinformează. USR-PMP-FC sunt toate partide „progresiste”, primul dovedit a fi așa prin ideologia și politicile lui, iar celelalte două prin afilierea cu „progresismul” politic intern și european.

USR este vârful de lance elgibitist din România, mulți dintre oficialii lui nu jură pe Biblie și deci, nu sunt ghidați după conștiința normală care diferențiază între bine și rău, moralitate și imoralitate. Recenta demitere a dnei Lasconi dovedește din nou natura anti-creștină a acestui partid. A fi de dreapta înseamnă a fi conservator. A fi conservator înseamnă a fi pro-valori.

Nedumerirea mea și a multora dintre noi rămâne numărul mare de creștini care încă se regăsesc în partidele „progresiste” ale României. Un vot dat acestor partide este un glonte tras în propriul picior. Un vot dat pentru distrugerea valorilor. Un vot dat pentru distrugerea copiilor noștri. Un vot dat pentru moartea României.

Este vremea marelui exod al creștinilor din partidele „progresiste”.

De acum înainte creștinii României nu mai au nicio scuză: în România există un partid fondat și format de creștini autentici și practicanți, care trebuie votat de fiecare creștin.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vizitează: aliantarenastereanationala.ro