România, nu lua calea Spaniei: Vei muri!

România, nu lua calea Spaniei: Vei muri!

Alegerile și mai ales participarea candidaților independenți la alegeri sunt oportunități unice care permit un dialog direct între candidați și cetățeni pe subiecte de interes major pentru cetățeni. Această oportunitate și dialog nu există și nici nu pot exista între cetățeni și partidele politice.

În acest sens am căutat, din noiembrie 2018, când mi-am anunțat candidatura, să port un dialog permanent și zilnic cu cetățenii privind subiectele care îi preocupă. Unul dintre aceste subiecte e viitorul României. Are România un viitor? Dar Europa?

Dacă România va lua calea Spaniei, România nu va avea un viitor, ci va muri!

Recent au fost făcute publice datele extrem de îngrijorătoare privind declinul demografic al Spaniei, care arată că dacă lucrurile nu se îndreaptă în următoarele două generații, Spania va înceta să mai existe. Va muri. Articol aici. 

Numărul avorturilor în Spania crește vertiginos, în 2017 fiind născuți mai puțini copii decât în 1946. Numărul avorturilor crește și în rândul imigranților, o treime din femeile imigrante avortându-și copiii. În 2017, în Spania au fost făcute aproape 95.000 de avorturi prin proceduri chirurgicale și un număr nedeterminat de avorturi chimice.

Rata natalității necesare menținerii unui număr constant al populației e de 2,1 copii de femeie, dar în Spania e de doar 1,31. Spania și Europa au ales avortul, adică distrugerea speciei umane.

Cel mai important capital pentru societate și economie e capitalul uman, nu cel financiar. Avortul distruge capitalul uman. Ca și o consecință, populația Spaniei îmbătrânește foarte rapid. În 2016, longevitatea bărbaților în Spania era de 80 de ani și de 85 de ani la femei. În 2065, vârstele acestea vor fi de 88 și respectiv de 91 de ani.

Conform unui studiu publicat în 2000, până în 2050 Spania va pierde 9,4 milioane de ființe umane și va fi cea mai îmbătrânită țară din lume. Pentru a preveni acest scenariu îngrozitor, Spania are nevoie anual de 260.000 de imigranți!

Nu doar Spania, ci și Europa a ales moartea în locul vieții. O societate care nu acordă dreptul la viață copiilor nenăscuți nu are dreptul ca ea să trăiască, iar o civilizație care nu acordă copiilor nenăscuți dreptul la viață nu are dreptul să supraviețuiască. Motivul e simplu: procrearea asigură supraviețuirea, iar abolirea procreării implică în mod obligatoriu abolirea civilizației.

Alegând avortul, Europa e și ea pe moarte. Conform unui studiu publicat în 2010, în 1963 12,5% din populația lumii era formată din europeni, dar în 2050, doar 5% din populația lumii va fi formată din europeni.

Poate acuma înțelegeți și mai bine de ce am ales ca motto al campaniei mele la europarlamentare fraza „Renașterea morală a Europei începe cu fiecare dintre noi”. Mai mult decât bani, autostrăzi, pensii, concedii lungi, asigurări medicale, longevitatea vieții si alte lucruri ca acestea, Europa are nevoie de capital uman, cel mai important capital, fără de care celelalte nu sunt posibile.

Tocmai de aceea e nevoie de o revoluție morală care trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi și în fiecare dintre noi. Dacă ne pasă de viitor și mai ales de viitorul copiilor noștri, suntem chemați să demarăm și să ducem până la capăt revitalizarea și renașterea morală a Europei prin întoarcerea la valorile creștine.

NOTĂ: După cum știți, candidez la alegerile europarlamentare din mai 2019. Comentariile pe care le postez periodic sunt desemnate să vă faciliteze cunoașterea candidatului. Candidatura mea este independentă. Nu pot ajunge în Parlamentul European și nici nu pot promova această viziune, cu care agreează milioane de europeni, fără ajutorul vostru. Vă invit, deci, să accesați situl meu electronic pentru a afla mai multe detalii despre candidatura mea, ce mă califică sa vă reprezint, ce mă motivează să vă reprezint, și mai ales ce puteți face fiecare dintre voi să asigurați că ajung în Parlamentul European unde să ne aducem contribuția la reînnoirea spirituală și valorică a Europei. Siteul meu electoral poate fi vizitat la www.costea-parlamentuleuropean.ro

Vă mulțumesc

Summary
Article Name
România, nu lua calea Spaniei: Vei muri!
Description
Numărul avorturilor în Spania crește vertiginos, în 2017 fiind născuți mai puțini copii decât în 1946. Numărul avorturilor crește și în rândul imigranților, o treime din femeile imigrante avortându-și copiii. În 2017, în Spania au fost făcute aproape 95.000 de avorturi prin proceduri chirurgicale și un număr nedeterminat de avorturi chimice. Rata natalității necesare menținerii unui număr constant al populației e de 2,1 copii de femeie, dar în Spania e de doar 1,31. Spania și Europa au ales avortul, adică distrugerea speciei umane.
Author