Scrisoare de susținere din partea unui voluntar din Banat

 

NOTA: Am primit recent din partea unei voluntare din Banat mesajul de mai jos pe care ea l-a trimis tuturor prietenilor ei, încurajând-i pe toți sa sprijine candidatura mea la europarlamentare. Îi mulțumesc, si ii publicam nota cu acordul ei.

Rugam pe toți cei care sunt in asentimentul ei sa copieze si sa trimită mesajul tuturor prietenilor lor. Asta va ajuta mult la promovarea campaniei mele si a obiectivelor noastre comune.

 

„Bună ziua tuturor,

Nu mă pricep la politică, însă îmi pasă de țara mea și nu vreau să adopt poziția multora care susțin că România nu mai are leac, că toți sunt corupți și că scăparea e părăsirea țării. Nu. 

Cu o atitudine pozitivă și speranță trebuie să luptăm încă pentru țară și neam prin diferite acțiuni ale noastre, chiar și printr-un vot.

Curând vom fi chemați din nou să votăm (26 Mai 2019), iar în calitate de cetățeni români avem obligația să mergem. Anul acesta vom vota candidați pentru Parlamentul European (PE).

De fiecare dată când trebuie să mă hotărăsc pentru o persoană pe care să o votez, parcă sunt dezamăgită de paleta ofertată, însă caut totuși ceva autentic, pe cineva care nu este interesat de câștig, ci cu adevărat de starea societății. Așa l-am găsit și cunoscut personal pe domnul Petre Costea în 2014. Este un avocat român care profesează în Texas și este un mare luptător al reafirmării valorilor creștine.

Dacă și dumneavoastră considerați că valorile creștine sunt piatra de căpătâi pentru clădirea societății, atunci cred că merită să aruncați o privire pe site-ul domnului Petre Costea, unde veți afla mult mai multe amănunte despre poziția și candidatura sa.

Mai jos câteva linkuri de interes:

Website campanie:  www.costea-parlamentuleuropean.ro

Anunțul oficial al candidaturii: https://www.facebook.com/PeterCosteaEuroparlamentar/posts/1511401548963236

Cu îndrăzneală și apreciere,”

O.V.