Semnați pentru libertatea religioasă

 

Libertatea religioasă este extrem de importantă, dar se află sub asediu din partea forțelor seculare.

Am promovat libertatea religioasă de mulți ani, inclusiv prin acțiuni judecătorești. Un exemplu relativ recent este cazul pe care l-am înregistrat în mai, anul trecut, împotriva orașului Gaveston din Texas pe motive de discriminare religioasă.

Cazul implica refuzul emiterii unei autorizații pentru a propovădui evanghelia în spațiul public unui pastor. Vă ofer o copie oficială a cazului, unde veți găsi multe detalii cu privire la el.

Semnând pentru mine, semnați pentru liberata religioasă.

Continuați să descărcați tabelele pentru semnături AICI, ghidul semnatarului AICI și lista centrelor de colectare a semnăturilor AICI.

NOTĂ: După cum știți, candidez la alegerile europarlamentare din mai 2019. Comentariile pe care le postez periodic sunt desemnate să vă faciliteze cunoașterea candidatului. Candidatura mea este independentă. Nu pot ajunge în Parlamentul European și nici nu pot promova această viziune, cu care agreează milioane de europeni, fără ajutorul vostru. Vă invit, deci, să accesați situl meu electronic pentru a afla mai multe detalii despre candidatura mea, ce mă califică să vă reprezint, ce mă motivează să vă reprezint, și mai ales ce puteți face fiecare dintre voi să asigurați că ajung în Parlamentul European unde să ne aducem contribuția la reînnoirea spirituală și valorică a Europei. Situl meu electoral poate fi vizitat la www.costea-parlamentuleuropean.ro

Peter Costea

Summary
Semnați pentru libertatea religioasă
Article Name
Semnați pentru libertatea religioasă
Description
Libertatea religioasă este extrem de importantă, dar se află sub asediu din partea forțelor seculare. Am promovat libertatea religioasă de mulți ani, inclusiv prin acțiuni judecătorești. Un exemplu relativ recent este cazul pe care l-am înregistrat în mai, anul trecut, împotriva orașului Gaveston din Texas pe motive de discriminare religioasă.
Author