Suntem încântați să vă informăm că drumul nostru spre Bruxelles a mai parcurs doi pași importanți.

  1. Biroul Electoral Central a confirmat definitiv candidatura mea independentă. Deși a fost prevăzută o perioadă legală de contestare a candidaturilor, sunt bucuros să vă anunț că nu a fost depusă nicio contestație împotriva candidaturii mele independente. Citiți aici.
  2. A fost desemnată poziția la care mă veți regăsi pe buletinul pe vot la alegerile din 26 mai: POZIȚIA 16. Vă încurajez să vă informați familia și prietenii să rețină acest număr când vor merge la vot. Citiți aici.
Summary
Article Name
Suntem încântați să vă informăm
Description
Suntem încântați să vă informăm că drumul nostru spre Bruxelles a mai parcurs doi pași importanți. 1. Biroul Electoral Central a confirmat definitiv candidatura mea independentă. Deși a fost prevăzută o perioadă legală de contestare a candidaturilor, sunt bucuros să vă anunț că nu a fost depusă nicio contestație împotriva candidaturii mele independente. https://costea-parlamentuleuropean.ro/wp-content/uploads/2019/04/pv_470c.pdf 2. A fost desemnată poziția la care mă veți regăsi pe buletinul pe vot la alegerile din 26 mai: POZIȚIA 16. Vă încurajez să vă informați familia și prietenii să rețină acest număr când vor merge la vot. https://costea-parlamentuleuropean.ro/wp-content/uploads/2019/04/pv_471c.pdf
Author