Texas împotriva Pfizer

Felicitări Procurorului General al statului Texas, Ken Paxton, care a dat în judecată Pfizer săptămâna trecută pentru false advertising / decepție în reclame. Textul actului de judecată poate fi citit aici: https://www.scribd.com/document/688670327/TX-Pfizer-Petition

Conform documentului, Pfizer a mințit publicul privind eficacitatea vaccinului Pfizer pentru combaterea covidului. Minciunile transmise de Pfizer și Big Pharma i-au adus lui Pfizer profituri uriașe, de 38 de miliarde de dolari în 2021 și 37 de miliarde de dolari în 2022. Aceste sume sunt enorme.

În realitate, Pfizer a furat 75 de miliarde de dolari din bugetele naționale ale multor state prin minciuni. Din nefericire, România a fost și ea o victimă a corupției și fraudei generale care au rezultat din afacerile murdare cu vaccinurile contra-covid.

Dl Cîțu și PNL ne-au adus un prejudiciu la bugetul național de peste un miliard de euro – o sumă imensă pentru România. Nu e de mirare că nesăbuința celor care ne-au asuprit pe vremea pandemiei ne împiedică astăzi să ne achităm datoriile și să ne onorăm promisiunile făcute cetățenilor țării pentru mărirea pensiilor ori a beneficiilor bănești.

Este interesant că vaccinurile cumpărate aiurea de dl Cîțu au fost produse tot de Pfizer: https://www.mediafax.ro/…/bubuie-dosarul-achizitiei-de…