Unii visează, alții acționează

 

Alaltăieri seară a avut loc ultima dezbatere televizată la care am participat, iar aceia dintre dvs. care ați urmărit dezbaterea ați ajuns la aceeași concluzie ca și mine – în timp ce unii visează, alții acționează.

Un exemplu concret este cel al colegului de dezbatere care s-a afișat în direct cu harta unei Românii Mari, exprimând-și doar dorința de a înfăptui Unirea României cu Republica Moldova.

În schimb, eu am prezentat o acțiune deja întreprinsă și anume Petiția pentru acordarea cetățeniei române – Noi nu suntem nici de dincoace și nici de dincolo, Noi suntem români, noi suntem România în sprijinul cetățenilor moldoveni care de ani de zile așteaptă rezolvarea dosarelor de obținere a cetățeniei române, petiție pe care o vom înregistra în câteva zile la Președinția și Guvernul României.

Semnați petiția aici: https://www.petitieonline.com/petiie_pentru_acordarea_ceteniei_romane

Ca și la dezbaterea precedentă, alegerea este clară – alegeți candidatul cu realizări, candidatul care nu visează, ci acționează. Votați poziția 16, votați Peter Costea.

Summary
Article Name
Unii visează, alții acționează
Description
Alaltăieri seară a avut loc ultima dezbatere televizată la care am participat, iar aceia dintre dvs. care ați urmărit dezbaterea ați ajuns la aceeași concluzie ca și mine – în timp ce unii visează, alții acționează. Un exemplu concret este cel al colegului de dezbatere care s-a afișat în direct cu harta unei Românii Mari, exprimând-și doar dorința de a înfăptui Unirea României cu Republica Moldova.
Author