Urmărim un viitor normal. Spunem NU tiraniei biodigitale!

Cartea lui Aaron Kheriaty despre care am început să scriu ieri cuprinde patru (4) capitole. Primul descrie modul în care statul siguranței biomedicale / biomedical security state a apărut. Autoritățile au impus „emergencies / stări de urgență” când a izbucnit pandemia. Ele, însă, au încălcat legea și libertățile constituționale. Tribunalele au fost fie tăcute, fie complice, fie timide în contracararea abuzurilor autorităților. Fie că au reacționat tardiv.

Ne-au lăsat pe mâna statului autoritar. Stările de urgență au beneficiat și de sprijinul „științei”, autoritățile crezând orbește în „adevărul” științific pe care ni l-au impus la nivel global. OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a fost transformată în filtru global pentru selectarea informațiile despre pandemie. Le permitea doar pe cele aprobate de marile puteri, în primul rând China.

De fapt, comentează Kheriaty, OMS a devenit, pe vremea pandemiei, monopolul marilor contributori, China comunistă, de exemplu, dar și prizonierul Fundației lui Bill Gates. Conform informațiilor cărții, Bill Gates finanțează 13% din bugetul OMS. Asta înseamnă o influență masivă exercitată de doar un singur individ din cele 8 miliarde de ființe umane. Este și o influență malefică prin care impune voința sș viziunea totalitară a unor entități malefice asupra a miliarde de oameni.

Ca urmare a politicilor sugerate de OMS, majoritatea țărilor lumii a impus lockdowns extrem de restrictive și totalitare, cele mai crunte fiind în Italia, Franța și Argentina, primele două fiind pretinse „democrații”.

Kheriaty, de fapt, e atât de critic la adresa OMS, încât o numește „brațul oficial al Partidului Comunist Chinez”. Nu e de mirare că OMS și-a pierdut orice credibilitate. Majoritatea cetățenilor lumii simt dispreț la auzul cuvântului „OMS”. OMS, putem spune în retrospectivă, a fost vocea propagandistică a Chinei lui Xi, facilitând transferul de statut de putere globală de la SUA la China comunistă.

Kheriaty arată și cum propaganda chineză a fasonat pozițiile oficiale ale medicilor britanici prin intermediul (acum) discreditatei Lancet Magazine, publicația oficială a medicilor britanici. (Paginile 89-93).

Nu e de mirare că recent, unii britanici solicită Marii Britanii să se retragă din OMS. [Link: https://www.spectator.co.uk/…/is-it-time-for-britain…/]

Dar victimele represiunilor „stărilor de urgență” nu sunt doar instituțiile publice, scrie Kheriaty. Victimele cele mai mari suntem noi, cetățenii, care ne-am pierdut încrederea în autorități, tribunale, mass media și democrație. O victimă în plus sunt democrația și sistemul de drept care s-au dovedit ineficace să ne protejeze de abuzuri și de asupritorii noștri. De fapt, gardienii libertății, pe care noi i-am pus la guvernare, s-au dovedit a fi cei mai mari asupritori și distrugători ai democrației.

Vă ofer încă o recenzie a cărții lui Aaron Kheriaty:https://www.tabletmag.com/…/new-abnormal-kheriaty-blake…

Peter Costea