Venim să vă vedem!

Venim să vă vedem!

 

Nu mai este un secret: campania noastră europarlamentară a suscitat și suscită mult interes. În toată lumea și asta datorită vouă! Vă mulțumim! Mergem împreună înainte!

Vă mulțumim foarte mult pentru invitațiile zilnice pe care ni le faceți să organizăm evenimente de campanie în orașele dvs. Suntem onorați. Intenționăm să dăm curs tuturor invitațiilor în măsura în care programul ne va permite.

V-am auzit clar și bine: vom face campanie nu doar în orașele „mari” ale României. Promitem că vom veni și în Valea Jiului, unde avem mulți susținători. Intenționăm și avem pe listă și orașele nu tocmai „mari” ale României și lucrăm să organizăm evenimente de campanie la Focșani, Bârlad, Zalău, Dej, Beiuș, Târgoviște, Aiud etc.

Cei interesați sunt rugați să ne contacteze pe Facebook (în privat) ori la telefon 0784 561 499. Căutăm să ne structurăm traseele de campanie din timp și în așa fel încât să acoperim toată România, începând din 27 aprilie.

Suntem programați să fim în Italia și Basarabia. Vă mulțumim pentru invitațiile de a vizita comunitățile române din Germania, Austria, Belgia, Franța, Marea Britanie etc. Timpul care ne mai rămâne la dispoziție, însă, este scurt și cu toate că am dori să ajungem și acolo, preferăm să nu facem promisiuni de care e posibil să nu ne putem ține. Dacă se va ivi posibilitatea, vom vizita și comunitățile din Europa. Nădăjduim, însă, că ne veți da voturile dvs.

Peter Costea

Summary
Article Name
Venim să vă vedem!
Description
Nu mai este un secret: campania noastră europarlamentară a suscitat și suscită mult interes. În toată lumea și asta datorită vouă! Vă mulțumim! Mergem împreună înainte! Vă mulțumim foarte mult pentru invitațiile zilnice pe care ni le faceți să organizăm evenimente de campanie în orașele dvs. Suntem onorați. Intenționăm să dăm curs tuturor invitațiilor în măsura în care programul ne va permite. V-am auzit clar și bine: vom face campanie nu doar în orașele „mari” ale României. Promitem că vom veni și în Valea Jiului, unde avem mulți susținători. Intenționăm și avem pe listă și orașele nu tocmai „mari” ale României și lucrăm să organizăm evenimente de campanie la Focșani, Bârlad, Zalău, Dej, Beiuș, Târgoviște, Aiud etc.
Author