După 30 de zile: vă mulțumim!

Peste 150 000 de vizualizări, aproape 4 000 de likes, 2 000 de comentarii și aproape 600 de shares! Aceasta a fost activitatea noastră pe facebook din 14 decembrie, când am anunțat candidatura la europarlamentare până azi. Vă mulțumim!

Vă mulțumim pentru că citiți, ne sprijiniți, ne scrieți și dați mai departe materialele noastre! Vă rugăm să continuați să o faceți.

Va amintim însă că platforma noastră de pe facebook e desemnată nu doar să informeze publicul privind candidatura mea la europarlamentare ci și să constituie un forum al democrației române în acțiune. Candidaturile independente sunt deosebite de cele cu care suntem obișnuiți. Candidații independenți au nevoie de ajutorul efectiv al cetățenilor pentru a câștiga alegerile. Nu doar de voturi ci și de implicarea lor în promovarea candidaturii. Asta constituie ceea ce eu numesc democrația română în acțiune.

Publicul are acces direct la candidații independenți. Acest avantaj al cetățenilor, însă, nu exista în raport cu partidele politice ori politicienii țarii. In consecință, apreciem comentariile publicului, dar dorim să sugeram și câteva reguli de discuții și interacțiuni potrivite unui forum democratic dedicat dezbaterilor cetățenești.

Rugam pe cei care fac comentarii sa le facă de buna credință. Să evite comentariile vulgare, ori pe cele care ataca persoane ori grupuri sociale ori politice. Nu dorim ca forumul nostru să fie folosit în scopul de a denigra ori ataca pe alți cetățeni, ori formațiuni sociale sau politice. El e desemnat sa vă informeze privind candidatul și să permită un schimb de idei și poziții pe un ton politicos.

După cum ați observat, răspundem unora din întrebările dvs. și intenționăm să continuăm să răspundem la întrebări puse de buna credință. Dar asta doar în măsura în care ne permite timpul.

Până azi interacțiunile campaniei noastre cu cetățenii au fost mai mult la nivel de media socială. Mă bucur, însă, să vă informez că începând de vineri, eu și echipa mea de campanie vom începe un tur prin țară și dorim foarte mult sa ne vedem, sa ne întâlnim și să ne cunoaștem în mod direct. Am tipărit materiale informative de campanie pe care intenționăm sa le distribuim în orașele în care vom fi.

Turneul nostru din ianuarie începe vineri 18 ianuarie și se încheie duminică 27 ianuarie.

Confirmăm întruniri cetățenești de campanie în București, Târgoviște, Vaslui, Suceava, Botoșani, Vatra Dornei, Bistrița, Dej, Cluj, Zalău, Șimleul Silvaniei, Jibou, Galați și Brașov. Intenționam de asemenea, în măsura în care ne va permite timpul, să ajungem și în Ilva Mare și Aiud. Vă invităm să participați la întrunirile noastre. Pentru informații suplimentare va rugam să sunați directorul de campanie, Timotei Dinică +40784561499.

Am început deja să lucrăm la turneul de campanie din februarie. Vă vom ține la curent în timp util.