Ramona Chiriac dă tonul

PSD+PNL au anunțat că Ramona Chiriac va deschide listele lor comune la europarlamentare. Alegerea lor dovedește orientarea ideologică și certitudinea că vor promova în Parlamentul European o agendă pro-elgibitistă și anti-valori.

Conform presei, dna Chiriac este reprezentanta directă a lui von der Leyen în România, asta dând de înțeles ca ea a impus PSD și PNL să o pună pe dna Chriac în vârful listei. [Link: https://r3media.ro/ramona-chiriac-reprezentanta-directa…/]

CV-ul dnei Chiriac reflectă pozițiile ei ideologice. A făcut studii de gen / gender studies, fără de care nimeni nu poate fi plăcut seculariștilor din Bruxelles. Studii de gen înseamnă studii de confuzie sexuală, inclusiv îndoctrinarea copiilor noștri că nu există băieți ori fetițe.

CV-ul reflectă, de asemenea, că a făcut și studii de „diversitate și incluziune”, un alt termen care denotă o deplasare radicală de la valorile normalității. [Link: https://stirileprotv.ro/…/surse-ramona-chiriac-va…]

Nu cred că vă place lista europarlamentară PSD-PNL. Aveți o alternativă, însă, cu care vă identificați și care vă reprezintă: Partidul Alianța Renașterea Națională.

Candidăm la europarlamentare pe listele europarlamentare ale Alianței AUR.