26 mai, Ziua Independenței de partidele politice

26 mai, Ziua Independenței de partidele politice

 

Schimbăm dependența în independență!

Haideți să transformăm ziua de duminica 26 mai, în Ziua Independenței cetățenilor români de partidele politice!

Partidele politice ne-au învățat să fim dependenți de ele. Discursul lor ne-a fermecat și continuă să ne farmece, dar pe tot mai puțini dintre noi – un lucru bun.

Din când în când, un nou partid, o alianță sau grupare politică încearcă să ne ademenească cu etichete, formule și discursuri noi, dar toate ne dau speranțe înșelătoare. Dependența continuă și ne-am obișnuit cu ea de zeci de ani.

A sosit momentul detoxificării de discursurile partidelor politice, momentul emancipării cetățeanului român de partidele politice și de declarare a Independenței cetățenilor români de toate partidele politice.

Este vremea să transformăm România într-o democrație a cetățeanului de rând, o democrație directă, în care ne alegem unii pe alții, fără să mai alegem partide politice. Avem șansa să o facem în doar câteva zile, pe 26 mai.

Votați poziția 16, votați Peter Costea.

Summary
Article Name
26 mai, Ziua Independenței de partidele politice
Description
Schimbăm dependența în independență! Haideți să transformăm ziua de duminica 26 mai, în Ziua Independenței cetățenilor români de partidele politice! Partidele politice ne-au învățat să fim dependenți de ele. Discursul lor ne-a fermecat și continuă să ne farmece, dar pe tot mai puțini dintre noi – un lucru bun.
Author