O altă bătălie pentru libertatea religioasă și pentru nediscriminare

 

După cum știți, am fost unul din avocații Familiei Bodnariu, luptând pentru drepturile parentale și libertatea religioasă a familiei. De asemenea, după cum deja ați observat, nu sunt și nici nu am fost o persoană care doar vorbește despre valori sau conservatorism, ci sunt o persoană care promovează și apără practic valorile conservatoare. Și asta nu doar în Europa, ci și în Statele Unite unde îmi practic profesia.

Recent am primit un mesaj din partea unui client creștin din Texas care a aflat că eu candidez la europarlamentare. Cazul lui e un unul de discriminare religioasă și îl puteți citi aici. Nu i-am solicitat susținerea, dar mă bucur să vă pot prezenta mesajul lui.

„I hereby highly recommend and endorse Peter Costea for the office he  seeks. Peter is a man of integrity and has a genuine manner in dealing with  people. He is currently representing me in a legal matter in the United States. I’m confident in his abilities and trust his guidance. (Îl recomand și îl susțin pe Peter Costea pentru poziția pentru care candidează. Peter este un om integru și are o manieră autentică de a se raporta la oameni. În prezent, el mă reprezintă într-o procedură legală și sunt încrezător în abilitățile și îndrumarea sa).

Bill Coleman
Waco, TX USA”       

Doresc să-mi folosesc aceeași dedicare și expertiză profesională pentru a vă reprezenta interesele și drepturile în Parlamentul European. Sunt avocat de profesie și avocații reprezintă cauzele clienților lor. Doresc să mă onorați cu oportunitatea de a vă reprezenta și pe voi și valorile voastre în Parlamentul European. Din câte înțeleg, sunt singurul avocat dintre toți candidații la europarlamentarele acestui an. Nu sunt, deci, un amator, și așa cum am dovedit-o deja de multe ori, sunt un profesionist.

Peter Costea

Summary
Article Name
O altă bătălie pentru libertatea religioasa și pentru nediscriminare
Description
După cum știți, am fost unul din avocații Familiei Bodnariu, luptând pentru drepturile parentale și libertatea religioasă a familiei. De asemenea, după cum deja ați observat, nu sunt și nici nu am fost o persoană care doar vorbește despre valori sau conservatorism, ci sunt o persoană care promovează și apără practic valorile conservatoare. Și asta nu doar în Europa, ci și în Statele Unite unde îmi practic profesia. Recent am primit un mesaj din partea unui client creștin din Texas care a aflat că eu candidez la europarlamentare. Cazul lui e un unul de discriminare religioasă.
Author