Parlamentul European constrânge țările membre să accepte ideologia de gen

Acum câteva zile am dat un scurt mesaj video privind încercările PE de a constrânge țările membre să accepte ideologia de gen. Am făcut-o pentru că subiectul este de mare actualitate, dar e și un motiv de îngrijorare pentru toți părinții, oamenii de bună credință și creștinii.

Pe 4 martie Parlamentul European a adoptat un Proiect de Directivă privind egalitatea de șanse între bărbați și femei, în speță egalitatea în compensații salariale între bărbați și femei pentru o muncă egală și în măsura în care calificarile pentru profesia implicată sunt egale între bărbați și femei.

Scopul directivei este lăudabil, iar textul ei poate fi citit aici: https://eur-lex.europa.eu

După cum știți, o directivă, odată adoptată, are efect obligatoriu în fiecare stat membru.

Săptamâna trecută, însă, comisia pentru Drepturile Femeilor din Parlamentul European a introdus amendamente la proiectul de directivă care solicită eliminarea din proiect a termenilor bărbat și femeie și înlocuirea lor cu expresia”muncitori de genuri diferite.”

Nomenclatura propusă reprezintă esența ideologiei de gen. Genul e diferit de sex. Sexul denotă diferențele biologice între bărbați și femei dobândite la naștere. Genul reprezintă sexul ales în mod subiectiv și individual, și eliminarea din politicile europene a noțiunii de sex biologic.

Imaginați-vă consecințele acestui act nesăbuit în caz că amendamentele vor fi adoptate.

Eu sper să nu fie adoptate. Nădăjduiesc că politicienii României vor urmări micul monolog ori vor citi aceste rânduri, se vor interesa și vor direcționa europarlamentarii români să voteze împotriva amendamentelor propuse.

Alianța Renașterea Naționala se opune ideologiei de gen. La alegerile din 2020 am inclus în plarforma noastră electorală abrogarea Convenției de la Instanbul care include ideologia de gen.

În 2021 Guvernul României a încercat să schimbe cărțile de identitate și să înlocuiască cuvântul „sex” cu „gen”. Ne-am opus acelei încercări. Populația României s-a revoltat împotriva acelei politici dându-și seama că noile cărți de identitate sunt ori ar putea fi folosite, intenționat ori nu, pentru a instituti ideologia de gen în România.

Ne opunem și acum, și vă îndemn să faceți și voi la fel. Faceți-vă auzită vocea pentru protejarea firescului, a normelor morale și a drepturilor parentale.

Peter Costea