PROIECTUL 200.000 de semnături continuă: „Dă-i și cămașa”!

PROIECTUL 200.000 de semnături continuă: „Dă-i și cămașa”!

 

Continuăm să promovăm Proiectul 200.000 de semnături, adică dublarea numărului de semnături cerute de lege pentru a ne înregistra candidatură independentă.

Gândindu-mă la acest proiect în ultimele zile, mi-au venit în minte cuvintele Mântuitorului: „dați Cezarului ce e al Cezarului și lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu”. Cezarul României, adică Legea Europarlamentarelor, ne cere, mie și vouă, 100.000 semnături pentru a ne califica să candidăm la Parlamentul European.

Dar tot Mântuitorul a rostit și cuvintele, în Sfânta Evanghelie după Matei (5:40-41): „Dacă îți cere cineva haina, dă-i și cămașa”; și „dacă te silește cineva să mergi cu el o milă, mergi două”.

Haideți să învățăm din cuvintele Mântuitorului și să-i urmăm pildă: Legea Europarlamentarelor ne cere 100,000 de semnături. Dovediți Guvernului că oamenii de bună credință ai României vor face ce le spune Mântuitorul: dacă ne silește să-i dăm numărul exorbitant de 100.000 de semnături, să dovedim că putem da 200.000!

Sper ca acest mesaj să vă inspire pe toți și să vă încurajeze la și mai multe eforturi pentru a  dubla numărul semnăturilor cerute de lege: nu 100.000, ci 200.000.

Continuați să descărcați tabelele pentru semnături AICI, ghidul semnatarului AICI și lista centrelor de colectare a semnăturilor AICI.

NOTĂ: După cum știți, candidez la alegerile europarlamentare din mai 2019. Comentariile pe care le postez periodic sunt desemnate să vă faciliteze cunoașterea candidatului. Candidatura mea este independentă. Nu pot ajunge în Parlamentul European și nici nu pot promova această viziune, cu care agreează milioane de europeni, fără ajutorul vostru. Vă invit, deci, să accesați situl meu electronic pentru a afla mai multe detalii despre candidatura mea, ce mă califică sa vă reprezint, ce mă motivează să vă reprezint, și mai ales ce puteți face fiecare dintre voi să asigurați că ajung în Parlamentul European unde să ne aducem contribuția la reînnoirea spirituală și valorică a Europei. Situl meu electoral poate fi vizitat la www.costea-parlamentuleuropean.ro

Peter Costea

Summary
PROIECTUL 200.000 de semnături continuă: „Dă-i și cămașa”!
Article Name
PROIECTUL 200.000 de semnături continuă: „Dă-i și cămașa”!
Description
Gândindu-mă la acest proiect în ultimele zile, mi-au venit în minte cuvintele Mântuitorului: „dați Cezarului ce e al Cezarului și lui Dumnezeu ce e a lui Dumnezeu". Cezarul României, adică Legea Europarlamentarelor, ne cere, mie și vouă, 100.000 semnături pentru a ne califica să candidăm la Parlamentul European. Dar tot Mântuitorul a rostit și cuvintele, în Sfânta Evanghelie după Matei (5:40-41): „Dacă îți cere cineva haina, dă-i și cămașa"; și „dacă te silește cineva să mergi cu el o milă, mergi două".
Author