Scrisoare de sprijin din Republica Moldova

Scrisoare de sprijin din Republica Moldova

Mesajul nostru pozitiv, de speranță și viitor a făcut rezonanță și în Republica Moldova. Am primit multe mesaje de încurajare și susținere de acolo și vă oferim unul dintre ele.

Mulțumim Irinei pentru articolul de mai jos în care cere creștinilor Moldovei să ne susțină prin semnături și voturi. Va reamintim că mâine, Vineri 15 martie, avem întrunire cu cetățenii din Chișinău la Biserica Speranța, ora 16. Adresa bisericii este Str. Bucuriei nr. 8, iar persoana de contact e dl Beniamin Lup 787 09130.

„Peter Costea, președintele Alianței Familiei din România, candidează la alegerile europarlamentare 2019 cu dorința de a reprezenta în Parlamentul European pe cei care împărtășesc valorile creștine și principiile fundamentale ale democrației”.

„Alegerea fratelui Peter Costea în Parlamentul European va fi o victorie importantă a creștinilor”.

https://moldovacrestina.md/peter-costea-candidat-independent-crestin-parlamentul-european/

Summary
Scrisoare de sprijin din Republica Moldova
Article Name
Scrisoare de sprijin din Republica Moldova
Description
Mesajul nostru pozitiv, de speranță și viitor a făcut rezonanță și în Republica Moldova. Am primit multe mesaje de încurajare și susținere de acolo și vă oferim unul dintre ele. Mulțumim Irinei pentru articolul de mai jos în care cere creștinilor Moldovei să ne susțină prin semnături și voturi. Va reamintim că mâine, Vineri 15 martie, avem întrunire cu cetățenii din Chișinău la Biserica Speranța, ora 16. Adresa bisericii este Str. Bucuriei nr. 8, iar persoana de contact e dl Beniamin Lup 787 09130.
Author