Semnați pentru libertatea religioasă

Semnând pentru candidatura mea independentă, semnați pentru promovarea în spațiul public a libertății religioase.

În primul rând, semnați pentru libertatea de a propovădui Adevărul și Evanghelia așa cum sunt scrise. În al doilea rând, pentru dreptul de a nu fi pedepsiți pentru că rostiți adevărul lui Dumnezeu.

Apoi, pentru dreptul de purta și afișa simboluri religioase în spațiul public, inclusiv crucea. Semnați pentru a ni se permite să păstrăm simbolurile creștine în spațiile publice. La ora actuală, la Curtea Supremă a Statelor Unite există un caz în care se solicită îndepărtarea unei cruci masive care a fost amplasată în 1924 într-un cimitir al veteranilor de război, într-un cimitir al soldaților americani care au murit în Franța, în Primul Război Mondial.

Imaginați-vă o situație similară în România, cineva încercând îndepărtarea Crucii Caraiman din masivul Bucegi. Semnând pentru libertatea religioasă, semnați pentru păstrarea monumentelor religioase în spațiul public. De asemenea, semnați  pentru dreptul de a nu fi discriminați în construirea de biserici, o problemă majoră cu care se confruntă românii din diaspora.

Semnați pentru dreptul la educația religioasă a copiilor voștri, cât și pentru menținerea școlilor private de inspirație creștină. Vă încurajez să nu vă lăsați înșelați de cei care spun că în România nu se vor întâmpla niciodată aceste lucruri – trebuie doar să vă amintiți de presiunea și manipulările de la referendumul pentru familie și solicitarea imediată de adoptare a unui parteneriat civil în România, de Strategia Națională de Educație Parentală și alte proiecte care aduc prejudicii valorilor moral creștine.

Continuați să descărcați tabelele pentru semnături AICI, ghidul semnatarului AICI și lista centrelor de colectare a semnăturilor AICI.

NOTĂ: După cum știți, candidez la alegerile europarlamentare din mai 2019. Comentariile pe care le postez periodic sunt desemnate să vă faciliteze cunoașterea candidatului. Candidatura mea este independentă. Nu pot ajunge în Parlamentul European și nici nu pot promova această viziune, cu care agreează milioane de europeni, fără ajutorul vostru. Vă invit, deci, să accesați situl meu electronic pentru a afla mai multe detalii despre candidatura mea, ce mă califică sa vă reprezint, ce mă motivează să vă reprezint, și mai ales ce puteți face fiecare dintre voi să asigurați că ajung în Parlamentul European unde să ne aducem contribuția la reînnoirea spirituală și valorică a Europei. Siteul meu electoral poate fi vizitat la www.costea-parlamentuleuropean.ro

Peter Costea

Summary
Semnați pentru libertatea religioasă
Article Name
Semnați pentru libertatea religioasă
Description
În primul rând, semnați pentru libertatea de a propovădui Adevărul și Evanghelia așa cum sunt scrise. În al doilea rând, pentru dreptul de a nu fi pedepsiți pentru că rostiți adevărul lui Dumnezeu. Apoi, pentru dreptul de purta și afișa simboluri religioase în spațiul public, inclusiv crucea. Semnați pentru a ni se permite să păstrăm simbolurile creștine în spațiile publice. La ora actuală, la Curtea Supremă a Statelor Unite există un caz în care se solicită îndepărtarea unei cruci masive care a fost amplasată în 1924 într-un cimitir al veteranilor de război, într-un cimitir al soldaților americani care au murit în Franța, în Primul Război Mondial.
Author