Vă informăm: LA EUROPARLAMENTARE VOTURILE NU SE REDISTRIBUIE !

Vă informăm: LA EUROPARLAMENTARE VOTURILE NU SE REDISTRIBUIE

 

În ultimele zile am primit multe mesaje din partea dvs. în care vă exprimați îngrijorarea față de dezinformarea care bântuie pe internet privind candidatura mea, în special mitul că dacă nu ating pragul electoral de 3% voturile date mie vor fi redistribuite. Ne-ați exprimat și îngrijorarea că anumite partide politice distribuie această dezinformare pe internet în mod intenționat.

Vă reamintim să fiți atenți la dezinformatorii și dezinformările care anticipăm că vor apărea tot mai des în ultimele două săptămâni de campanie. Datorită vouă, campania mea se extinde cu fiecare oră și întrunire cetățenească, iar partidele politice sunt îngrijorate. Doar ieri, 12 mai, am avut șase întâlniri cu cetățenii din Suceava și din împrejurimi.

Pentru că partidele din România – PSD, PNL, USR/PLUS  și altele – îi consideră pe cetățenii români lipsiți de discernământ, folosesc manipularea redistribuirii voturilor pentru a atrage cât mai multe voturi. Ei spun așa: nu-l votați pe Peter Costea pentru că dacă acesta nu depășește pragul electoral de 3%, voturile se vor „redistribui” către celelalte partide. FALS!

Potrivit legii de organizare a alegerilor europarlamentare, Legea 33/2007, art. 51 și 52, voturile nu se redistribuie, ci în funcție de procentul electoral obținut de fiecare partid sau candidat independent, acestora li se atribuie mandatele corespunzătoare. Astfel că voturile primite de mine vor rămâne la mine și nu se vor redistribui în nici un caz altor partide/candidați.

Partidelor le este teamă că vor pierde controlul asupra cetățenilor români, nu se comportă democratic și nu par dispuse să asigure o informare corectă în spiritul transparenței și al reprezentării cinstite a cetățenilor români.

Avem șanse tot mai mari să câștigăm și asta o vom face dacă vom pune capăt manipulărilor și intereselor partidelor politice din România. Renașterea morală începe cu fiecare dintre noi, cu cetățenii români care nu mai acceptă să fie păcăliți, manipulați, folosiți, după care ignorați și abandonați.

În spiritul valorilor care ne reprezintă, al corectitudinii și al democrației autentice, votați Peter Costea, candidat independent, poziția 16 pe buletinul de vot.

Summary
Article Name
Vă informăm: LA EUROPARLAMENTARE VOTURILE NU SE REDISTRIBUIE
Description
În ultimele zile am primit multe mesaje din partea dvs. în care vă exprimați îngrijorarea față de dezinformarea care bântuie pe internet privind candidatura mea, în special mitul că dacă nu ating pragul electoral de 3% voturile date mie vor fi redistribuite. Ne-ați exprimat și îngrijorarea că anumite partide politice distribuie această dezinformare pe internet în mod intenționat. Vă reamintim să fiți atenți la dezinformatorii și dezinformările care anticipăm că vor apărea tot mai des în ultimele două săptămâni de campanie. Datorită vouă, campania mea se extinde cu fiecare oră și întrunire cetățenească, iar partidele politice sunt îngrijorate. Doar ieri, 12 mai, am avut șase întâlniri cu cetățenii din Suceava și din împrejurimi.
Author