Licențierea părinților pentru creșterea copiilor

Bine ați venit în Lumea Tiraniei! În lumea tenebroasă în care oamenii normali sunt robii oamenilor anormali. În această lume tenebroasă mișună și extremiștii care cer licențierea părinților să-și crească proprii copiii. [Link: https://www.mercatornet.com/dystopia_begins_here_parents…]

„Experții” pretind că lucrurile au devenit atât de complexe încât este nevoie de o clasă specială de persoane care să crească copiii, iar dacă părinții biologici doresc să și-i crească, vor trebui să ia cursuri de creștere a copiilor.

Conform „experților”, a fi părinte biologic nu înseamnă a avea de drept autoritatea să-și crești proprii copii. Astă e doar începutul. La fel cum trebuie să luăm cursuri iar apoi să trecem un examen pentru a primi dreptul de a conduce mașina, la fel e nevoie, spun „experții” să urmăm cursuri și să fim licențiați să ne creștem proprii copii.

Printre altele, „experții” solicită ca viitorii părinți să fie examinați îndeaproape pentru a filtra din ei posibile prejudicii „homofobe”, „transfobe” ori „rasiste”.

Surprinde, din nefericire, tracțiunea acestor idei contagioase. Ele sunt de fapt prezente și în România, promovate fiind prin Strategia Națională de Educație Parentală (SNEP).

Doriți o Românie normală? Implicați-vă! Mergeți la vot anul viitor și votați oamenii normali care posedă idei normale și sunt motivați de simțăminte normale. Dacă pierdem această șansă, vom pierde chiar sensul normalității, iar alegerile viitoare vor fi inutile pentru a reașeza lumea pe fundamente normale.