Plănuiesc teroriștii Hamas atacuri teroriste în Europa?

Până recent, Hamas se mișca destul de liber în Germania, solicitând fonduri pentru palestinieni și informând publicul despre situația din Gaza. În ultima săptămână, însă, autoritățile germane au arestat mai mulți simpatizanți ai Hamas și persoane suspectate de a fi membri ai organizației teroriste, cu suspiciunea că ar plănui atacuri armate împotriva unor instituții evreiești din Germania. [Link: https://www.spiegel.de/…/hamas-in-germany-arrests…]

Conform presei germane, trei suspecți au fost arestați în Germania și alții în Rotterdam. Autoritățile suspectează ca această rețea urmărea achiziționarea de arme și ascunderea lor în tuneluri subterane până la ivirea unui moment oportun pentru a fi folosite în atacuri armate în Germania și în centrul Europei.

Lucrurile acestea au fost, se pare, plănuite încă din 2014, când unul dintre cei arestați s-a mutat în Germania. În urma atacurilor teroriste din 7 octombrie, organizațiile afiliate Hamas din Germania au aplaudat atacul terorist, numindu-l o acțiune de self defense / apărare.

Cancelarul Scholz a anunțat luna trecută o interdicție totală a activităților Hamas în Germania. Imediat după aceea, 500 de polițiști au percheziționat 20 de clădiri în toată Germania suspectate de găzduirea birourilor organizațiilor care simpatizează cu Hamas. Printre materialele de propagandă găsite a fost și pliantul From the River to the Sea care propune anihilarea totală a statului Israel. Hărți au fost, de asemenea, găsite din care lipsește statul Israel.

Autoritățile germane au alcătuit un raport de 77 de pagini privind probele obținute și au interzis prin lege anumite sloganuri teroriste de genul From the River to the Sea care au fost scandate la protestele anti-Israel din Germania din ultimele luni.

Conform articolelor din presa germană “the threat of terror is higher than it has been in years / amenințarea teroristă este mai ridicată decât în ultimii ani”.

Probele adunate până în prezent de autoritățile germane tind să vorbească de la sine. Hamas este, așa cum am spus-o de mai multe luni, o organizație teroristă care urmărește obiective contrare dreptului internațional.

Sunt surprins de faptul că presa germană numește Hamasul organizație teroristă. Din nefericire, dincolo de Atlantic, presa americană tinde să eticheteze Hamas drept organizație “militantă” iar membrii ei drept “militanți” pentru drepturile palestinienilor.

Orice organizație care ucide ființe umane inocente, neînarmate, în mod intenționat, este o organizație teroristă. Nu poate fi numită organizație militantă ori de eliberare, ci o organizație care urmărește genocidul / a genocidal organization.